tiistai 8. tammikuuta 2013

Purkkia ja pannua

Lapin lumpun vanhoja aarteita. Ensimmäisessä kuvassa muutama vuosi sitten kirppis/antikvariaatista ostamani kahvipurkki ja äidiltä saamani purkki sekä keltainen aurinkopullo. Kahvipurkki ja aurinkopullo kököttävät esillä kaapin päällä mutta tuo vihreä purkki on nykyään muropurkkina käytössä.


Seuraavassa kuvassa on ennen niin kovasti himoitsemiani pannuja. Osa on mummolta saatuja, osa äidiltä. Pannuja ei ole tullut lisää pitkiin aikoihin koska en ole raaskinut laittaa niihin niin paljon rahaa kuin niistä nykyään tahdotaan pyytää. Tästä kuvasta puuttuukin muuten vielä yksi kehrä, se taitaa olla siskontytöllä lainassa kun hän on käynyt pääsiäisenä virpomiskiertueilla. Saman pannun kanssa minäkin kuljin lapsena monena vuonna virpomassa ystävien kanssa. Taustalla myöskin mummolta ja äidiltä saatuja tarjottimia. Niitä haluaisin käyttää enemmän, mutta jostain syystä niitä ei tule otettua käyttöön paljoakaan tuolta korkealta kaapin päältä.


Kun mummoni muutti hoitokotiin, sain mummon käytössä olleet peltipurkit itselleni. Ne olivat noin vuoden varastossa odottamassa ja nyt olen ottanut ne käyttöön. Tässä ihanin purkki, mummollakin on ollut siinä mausteita joten mitäpä sitä mummon kirjoittamaa otsikkoa poistamaan vaan maustepurkiksihan se palasi.


1 kommentti:

  1. Oi minua kiinnostaa kyllä alkaa seurailemaan blogiasi, niin maukkaita tavaroita ja löytöjä omistat!! :)

    VastaaPoista