sunnuntai 10. helmikuuta 2013

Stuff

Tammikuussa tuli auringonsäteissä kuvattua vähän lasikaapin kätköjä ja myöhemmin kuvasin vielä uusia hankintoja.

Tämän kupin löysin Wienissä ollessani. Eksyttiin ystävien kanssa joillekin maailmanmessuille jossa oli monesta maasta osastoja. En muista minkä maan osastolta tämä löytyi, mutta onhan se kuiten söpö :)

Takana on mummolta saatu pullalautanen. En tiedä siitä mitään, jos joku tunnistaa niin saa kertoa minullekin! Kaunis ruusukuvio siinä on.

Tässä lautanen lähempää.

Mummolta tämäkin. Taisi jo aikaisemmin olla siitä jotain kuvaa, ihana punainen vaaka :) Toinenkin minulla on tosiaan varastossa lymyilemässä.

Lehmäsokerikon ja kermakon sain valmistujaislahjaksi anopilta. Komia! Huomautettakoot että minulla on paljon lehmätavaraa. Sitä on kertynyt aina sieltä sun täältä.. Lahjaksikin on moni tavara tullut varsinkin opiskeluaikana kun agrologin ammattiin siis luin.

Uusi vanha lumppula-ostos! Taisi mennä niin että myyjä tyhjensi jonkun sukulaisen asuntoa tämän siirryttyä pilvien päälle ja siellä oli myös vaatteita. Kun tämän kuvan näin niin tuli heti tunne että onhan se saatava! Tulee myös jollakin tavoin äitini hääpuku mieleen koska se oli samanvärinen. Vyö oli jo kaapissa valmiina, vyökin on jo aika "vintagekamaa" kun sen olen hankkinut aikoinaan ylioppilasvaatteisiini. Kuvassa testasin mekkoa ensimmäisen kerran, aivan ihana! Napit tosiaan saa kiinni ihan ylös saakka jos tahtoo. Nyt sitten odotellaan tilaisuutta päästä sitä käyttämään!

Lumppula-ostos tämäkin. Jännä loota. Aukeaa oikeinkin eriskummallisesti. Kävi mielessä että voisikohan olla mahdollista että se olisi jonkinlainen ompelukoneen laatikko..? Ajattelin tämän kuvalootaksi laittaa.

Mies taisi tämän hauskan pussukan tuoda joskus apteekista, taisi olla joku ilmaislahja. Se on siis kangaskassi joka menee tuollaiseen pieneen mansikkapussiin kun sen ryttää palloksi. Sitten sen voi tarvittaessa avata kassiksi ja mansikkapussukka jää laitaan kiinni.

Tuunausta. Ikeasta ostettiin jakkara ja viime kesänä sen maalasin keltaiseksi. Siihen pitäisi vain vielä kehitellä pientä koristusta johonkin nurkkaan. Ja sitten vielä ehkä lakka päälle. Inspishetkeä odotellessa...

Nyt olen mielenkiintoisella kurssilla. Nimittäin nutukkaita tekemässä! Ei ole koskaan minulla omia nutukkaita ollut ja mikäs sen parempaa kuin tehdä ne ensimmäiset ihan itse! Täytyy laittaa myöhemmin kuvaa kun saan ne valmiiksi. Pitäkää peukkuja! :)

2 kommenttia: